Loading...
Home 2017-05-17T20:13:54+00:00

На Вашем путу ка манастиру Острог, највећем православном светилишту Балкана, отворен је хотел “Соколине”. Лоциран је на 1,5 км од доњег манастира Острог (у правцу Даниловграда), поред друма духовности Острог – Ждребаоник. Хотел симболичног имена изграђен је на литици високој 250 метара и са његових тераса као на длану види се манастир Острог уклесан у стијени.

Хотел је категорисан са четири звјездице и нуди све потребне садржаје за одмор и незаборавне утиске.

Све смјештајне јединице су савремено опремљене (тв са кабловском, клима, гријање, мини бар, сеф….) и имају засебне терасе које пружају изузетан поглед на највећу црногорску равницу, околне планине, изворишта и манастир Острог.

Ту је и станиште птица, а заштитни знак хотела је присутна птица “Соко”. Традиционално црногорско гостопримство нуди се кроз спој домаће кухиње и модерног кулинарства са производима органског поријекла.

“Виђен са тераса и простора хотела Соколине, чувени манастир је рај за очи, љубав у срцу и мјесто наде, свети град у коме су записана чуда природе, ход историје и чудотворна моћ светитеља.”

“Боравити на Соколинама и сјеђети на терасама или у ресторану хотела “Соколине” значи боравити на мјесту продужене човјекове жеље за љепотом”